Slovensko je v reformách lídrom v strednej Európe
Rozdiely medzi Českou republikou a Slovenskom sa postupne zmenšujú. Porovnanie reforiem českej a slovenskej ekonomiky. Dôchodky, dane a zdravotníctvo.