Komodity obchodované na hlavných svetových trhoch - Kudzbel, Marek
Stručná informácia o komoditných trhoch určených pre bežného investora. Obsahové vymedzenie pojmu margin. Prehľad najväčších svetových spotrebiteľov. Najvýznamnejšie komodity, ich charakteristika a postavenie na trhu (ropa, kukurica, hovädzie mäso, zlato, bavlna, cukor).