Daňová optimalizácia so zameraním na daň z príjmov fyzických osôb - Jarinkovičová, Valéria
Definícia pojmu daňová optimalizácia ako stavu, keď sa do rodinnej pokladnice dostane čo najviac peňazí, pričom zároveň sa neporušia ustanovenia žiadnych zákonov. Dańové a nedaňové prvky.