Vývoj zahraničnej zadlženosti Slovenska v uplynulom roku - Kyjac, Pavol
Prehľad zahraničnej zadlženosti Slovenskej ekonomiky za rok 2002. Dlohodobé a krátkodobé zahraničné záväzky. Nákup štátnych dlhopisov a štátnych pokladničných poukážok zahraničnými investormi. Vývoj krátkodobého a celkového hrubého zahraničného dlhu v roku 2002. Riziká zahraničnej zadlženosti z hľadiska budúceho vývoja ekonomiky. Vývoj celkového hrubého zahraničného dlhu na obyvateľa v rokoch 1993-2002.