Daňové zvýhodnenie doplnkového dôchodkového poistenia v roku 2003 - Lešková, Marta
Možné spôsoby doplnkového dôchodkového poistenia /DDP/.Daňové aspekty príspevkov na DDP priamo v zákone o DDP. Dávky DDP. Pripravovaní zmena v zákone o daniach z príjmov od 1. 1. 2004.