Daňová optimalizácia u právnických osôb - Michňová, Angela
Krátenie daňových povinností u podnikateľov. Formy zníženia daní. Daňová optimalizácia. Metódy odpisovania. Rezervy. Lízing. Umorovanie daňovej straty, preinvestovanie.