Trh práce v tranzitívnych ekonomikách - východiská a stratégie - Rievajová, Eva
Charakteristika trhu práce. Vybrané ukazovatele krajín V-4. Úroveň produktivity práce v Európe. Stratégia pre trhy práce - zvýšenie miery zamestnanosti, zvýšenie ponuky pracovných síl, zvýšenie úrovne zručností pracovných síl v kontexte reštrukturalizácie.