Správa o sociálnej situácii obyvateľstva Slovenskej republiky v roku 2002
Doplnkové dôchodkové poistenie. Prídavky na deti a príspevok k prídavku na dieťa. Rodičovský príspevok. Zaopatrovací príspevok. Príspevky pestúnskej starostlivosti. Odmena pestúna. Príspevok pri narodení dieťaťa. Príspevok na pohreb. Príspevok na bývanie.