Rusko a Ukrajina sa obávajú vplyvu EÚ - Hirman, Karel
Snaha Ruska a Ukrajiny o konzultácie s budúcimi členmi EÚ o vplyve ich vstupu do únie. Konzultácie o obchodnej a hospodárskej spolupráci. Konzultácie so Slovenskom. Vzájomný obchod SR s Ruskom a Ukrajinou. Problematika kvót. Bariéry zahraničného obchodu. Očakávaný vstup Ukrajiny do WTO a jeho vplyv na obchodné vzťahy.