Trh práce v SR z pohľadu stálej a dočasnej práce - Senderáková, Lucia
Pohyb na trhu práce v SR ovplyvňujú pravidelne a j sezónne vplyvy, ktoré sa prejavujú vo vývoji zamestnanosti aj nezamestnanosti. Vývoj v stálej práci. Priebeh v dočasnej práci. Štatistické údaje za zamestnanosť a údaje za nezamestnanosť.