Slovenský spotrebiteľ pod drobnohľadom - Zatloukalová, Zuzana
Vývoj distribučných kanálov na Slovensku. Prehľad vybraných trhových ukazovateľov distribučných kanálov v SR. Hypermarkety a supermarkety. Malá predajňa. Pultové predajne a obchodné domy. Predpokladaný vývoj distribučných kanálov a predajných reťazcov.