Analýza spotrebiteľského správania pomocou geografických informačných systémov - Žák, Štefan, 1971-
Obsahové vymedzenie pojmu marketing, jeho ciele. Geomarketing ako odvetvie marketingu. Marketing, strategické plánovanie a tvorba rozhodnutí. Využitie geomarketingu v podnikateľskej činnosti.