Politika trhu práce v eurozóne - Bujnovská, Daniela
Výňatok zo štúdie OECD a jej odporúčaní, zamerané najmä na politiku trhu práce. Kľúčové ciele a ukazovatele trhu práce EÚ. nevyhnutnosť ďalších reforiem na trhu práce. Prioritné oblasti reformy.