Osm zásad managementu jakosti - praktický přístup - Hele, John
Osem zásad manažmentu akosti (QMP) predstavuje základnú a nedeliteľnú súčasť noriem rady ISO 9000:2000. Neposkytujú len východisko pre zbytok požiadaviek, ktoré z tejo rady noriem vychádzajú, ale predovšetkým ponúkajú vrcholovému vedeniu rámec pre zavádzanie dobrej riadiacej praxe, na ktorom sú postavené riadiace systémy organizácie.