Každodenné hry na obchodnom ihrisku - Vojtková, Viera
Rozhovor s H. Adamkovou, psychologičkou, o zľavách a akciách, ktorými si obchodníci snažia získať zákazníka. Magické slovo "zľava". Zľavy pomáhajú zvyšovať obrat. Niekedy zľavy sú už na znehodnotený tovar. Zľavy a psychika zákazníkov. Význam ochutnávok. Férový a neférový prístup obchodníka k zákazníkovi.