Miesto pre regionálny marketing - Horská, Elena
Regionálna marketingová typológia v teórii a praxi. Dva prístupy k európskemu spotrebiteľovi. Trvalo udržateľný rozvoj vidieka. Podpora domácej výroby. Regionálny marketing a projektový manažment. Politika rozvoja vidieka.