O podpore štatistického spracovania marketingových údajov - Gazda, Vladimír
Marketingový prieskum ako neoddeliteľná súčasť v procese riadenia marketingu. Kľúčové postavenie štatistiky a efektívnosť indukovanej štatistiky. Vymedzenie štatistického navigátora a jeho časti.