Nástup integrovanej marketingovej komunikácie do firemnej praxe - Jedlička, Milan
Progresívny nástup integrovanej marketingovej komunikácie (IMC) do manažérskych komunikačných procesov. Hlavná podstata IMC. Budovanie systému IMC. Základné odporúčania pri budovaní IMC.