Podnikanie a internet - Dlabola, Ján
Vzťah intenzity používania internetu a ekonomického rozvoja. Internet ako silný nástroj pre obchod. Výhody internetu ako nástroja elektronického obchodu. Definícia elektronického obchodu. Členenie elektronického obchodu. Sortiment virtuálnych predajní. Spôsoby využitia internetu v podnikaní. E-verejné obstarávanie. E-aukcie. Virtuálne komunity. Homeworkong.