Riadenie rizika v malom a strednom podniku pred vstupom do Európskej únie - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Podstata procesu riadenia rizika. Kvalita rozhodovacieho procesu. Rozhodovacie situácie, ich typológia. Proces riadenia rizika v malom a strednom podniku v etape pred vstupom do EÚ.