Zisk za každú cenu sa nemusí vyplatiť - Gossányi, Vojtech
Súvislosť kultúry slovenských firiem s celkovou situáciou a atmosférou v spoločnosti. Potreba budovania firemnej kultúry v slovenských firmách. Charakteristika vyspelej firmenej kultúry. Procesy zmeny firemnej kultúry. K problémom firemnej kultúry sa vyjadrujú personálny riaditeľ Kappa Štúrovo A. Vačko a vedúca odboru vzdelávania a rozvoja spoločnosti Holcim Slovensko A. Kožuchová.