Akreditace vysokoškolských studijních programů v letech 1999-2002 - Smrčka, Jiří
Akreditácia vysokoškolských študijných programov v Českej republike v rokoch 1999-2002. Proces reakreditácie. Problémy koncepčného charakteru. Prínos reakreditačného procesu.