Vzdělávací program Evropské unie Socrates II - Minerva - Šebková, Helena
Prezentácia podprogramu Minerva, ktorý uľahčuje zavádzanie dištančného vzdelávania v školách a inštitúciách, podporuje rozvoj informačnej a komunikačnej technológie. Minerva je súčasťou európskeho vzdelávacieho programu Socrates, ktorý bol uvedený v krajinách EÚ v roku 1995 a Česká republika sa pripojila v roku 1997. Hlavné úlohy podprogramu Minerva. Zameranie projektov.