Poznámky k výuce podnikatelské etiky na vysokých školách - Putnová, Anna
Diskusia o otázkach významu výučby podnikateľskej etiky na vysokých školách. Dôvody pre výučbu podnikateľskej etiky. Argumenty proti výučbe. Metódy výučby podnikateľskej etiky na Podnikateľskej fakulte VUT v Brne (FP VUT Brne). Riešenie prípadových štúdií. Porovnanie prístupu k podnikateľskej etike v Európe a USA. Otázka výučby podnikateľskej etiky v budúcnosti.