Sezónnosť stredísk cestovného ruchu - Patúš, Peter
Sezónnosť sa považuje za jednu z najvýznamnejších vlastností cestovného ruchu a zároveň faktor, ktorý je ťažko ovplyvňovať. Chápanie sezónnosti ako problém cestovného ruchu. Negatívny vplyv sezónnosti na strediská cestovného ruchu. Vplyv sezónnosti na návštevnosť. Vplyv sezónnosti na zamestnanosť. Sezónnosť a manažment strediska cestovného ruchu.