Ako tvoriť program kvality cestovného ruchu na Slovensku? - Šípková, Ivana
Návrh programu kvality pre cestovný ruch na Slovensku. Program by mal zodpovedať Národnému programu kvality, ktorý vyhlasuje Ministerstvo hospodárstva SR. Ciele a nástroje programu kvality cestovného ruchu. Osveta a nefinančná pomoc. Podpora zavádzania systémov kvality v podnikoch a cieľových miestach cestovného ruchu. Zoznam ukazovateľov kvality a procesu zlepšovania kvality pre cieľové miesta. Financovanie programu kvality.