Zmena minimálnej mzdy - Ďurišová, Diana
S účinnosťou od 1. októbra 2003 sa podľa nariadenia vlády SR č. 400/2003 Z.z. ustanovuje výška minimálnej mzdy. Právne dôsledky úpravy výšky minimálnej mzdy na určenie výšky dávok nemocenského poistenia a v dôchodkovom zabezpečení.