Osobnosť a rozvoj manažéra - Antošová, Mária, 1965-
Manažér tretieho tisícročia - euromanažér. Vzdelávanie manažérov. Obsah manažérskej prípravy. Model požiadaviek na kvalifikáciu manažéra. Úroveň rozhodovacieho procesu v podniku a manažéri. Komunikačné schopnosti manažéra. Manažérsky štýl práce. Tvorivosť v práci manažéra. Formovanie profilu euromanažéra.