Cestovný ruch - významné odvetvie švajčiarskeho hospodárstva - Malachovský, Andrej
Príjmy z cestovného ruchu vo Švajčiarsku. Ubytovacie kapacity a gastronómia. Doprava a šport. Cestovateľské zvyklosti švajčiarskeho obyvateľstva. Organizačné a inštitucionálne zabezpečenie cestovného ruchu.