Výpočet reálních hodnot forwardů a opcí [6] - Jílek, Josef
Dokončenie z čísla 9/2003. Kúpená kúpna komoditná opcia. Predaná kúpna komoditná opcia. Kúpená predajná komoditná opcia. Predaná predajná komoditná opcia.