Manažment konfliktov - Adamková, Hana, 1969-
Konflikty ako bežná súčasť práce každého zamestnanca a pracovnej skupiny. Zdroje konfliktov. Komunikačné konflikty. Konfliktné správanie. Fázy riešenia konfliktov. Dve roviny komunikácie. Štýl riešenia konfliktov.