Prezentácia podnikov cestovného ruchu na internete - Maráková, Vanda
Nedostatočné využívanie informačných technológií v malých a stredných podnikoch cestovného ruchu. Prezentácia podniku cestovného ruchu na internete. Tvorba internetovej prezentácie. Účinnosť prezentácie malého a stredného podniku cestovného ruchu.