Zásady tvorby oznamu pre masmédiá - Makovník, Tomáš
Oznam pre médiá patrí medzi významné marketingové komunikačné nástroje podnikov cestovného ruchu a je súčasťou práce s verejnosťou. Koncipovanie oznamu pre masmédiá. Distribúcia oznamu premasmédiá. Formulácia 14 zásad tvorby oznamu pre masmédiá.