Perspektívy in-store komunikácie na prelome milénia - Kotulič, Rastislav
Obsahové vymedzenie in-store marketingu. Výhody používania interiérových médií. Situácia v reklame a u výrobcov (brand manufactures). Situácia v maloobchode (retailers).