Logistika a Európska únia - Urblíková, Daniela
Obsahové vymedzenie pojmu logistika. Charakteristika logistického riadenia z makro pohľadu. Logistický trh a Európska únia. Systém práce logistickej spoločnosti. Sklad a skladovacie podmienky po prijatí legislatívy EÚ.