Hypoúver : lacnejšie to už nebude - Krištofičová, Dagmar
Hypotekárne úvery na Slovensku - boom v tejto oblasti ešte len čaká. Výhody stavebného a hypotekárneho úveru. Top ponuky hypotekárnych úverov z desiatich bánk, ktoré v súčasnosti pôsobia v tejto oblasti na slovenskom trhu.