Odpovědnost centrálního bankéře - Bortel, Lukáš
Špecifiká zodpovednosti v menovopolitickej oblasti. Vertikálna a horizontálna zodpovednosť. Transparentnosť a cieľová zodpovednosť. Audit hospodárenia centrálnej banky. Neformálna zodpovednosť. Prípad zodpovednosti Európskej centrálnej banky (ECB). Index zodpovednosti/transparentnosti.