Směry reforem veřejných financí - Mech, Josef
Procesy týkajúce sa riadenia verejných výdavkov v programovom financovaní a viacročnom rozpočtovaní. Vývoj programového financovania. Prístupy k viacročnému rozpočtovaniu. Strednodobý rámec rozpočtovania. Koncepcia zvyšovania účinnosti verejných financií v ČR a nová reformná legislatíva.