Sociální dialog: nástroj spolupráce - Lisá, H.
Sociálny dialóg ako jeden z princípov, na ktorých je postavený európsky sociálny model. Pojem sociálny dialóg. Podmienky efektívnosti sociálneho dialógu a jeho obsah. Prostredie, v ktorom sociálny dialóg prebieha. Politika zamestnanosti. Úloha sociálnych partnerov pri zavádzaní novej stratégie zamestnanosti Európskej únie.