Analýza pracovních příjmů mužů a žen - Fischlová, Drahomíra
Analýza vzťahov v odmeňovaní mužov a žien v ČR. Vzťahy priemerných hrubých miezd mužov a žien v období 1984-2000. Faktory ovplyvňujúce rozdiely v mzdách mužov a žien.