Příležitostná registrovaná práce pro dlouhodobě nezaměstnané - Průša, Ladislav
Priorita Európskej stratégie zamestnanosti - otvorenie aktívnych opatrení pre nezamestnané osoby, ktoré chcú opäť vstúpiť na trh práce. Projekt príležitostnej registrovaniej práce. Skúsenosti Belgicka. Situácia v ČR.