Moderní modely bankovních krizí - Málek, Jiří
Matematické modely a vzájomné vzťahy medzi maximalizáciou očakávaného zisku a rizikom smerujúcim k bankovým krízam. Základné predpoklady modelov. Centrálna banka ako veriteľ poslednej inštancie.