Prevádzka áut opäť zdražie - Onuferová, Marianna
Majitelia motorových vozidiel zaplatia od ďalšieho roka za povinné zmluvné poistenie asi o tretinu viac než v roku 2003. Ceny za poistné. Podiel poistených áut podľa kategórií. Zdražovanie sa ešte neskončilo.