Bankovní krize v České republice - Revenda, Zbyněk
Vymedzenie bankovej krízy. Kritériá rozhodovania o pomoci ohrozeným bankám. Menové dopady úverovej pomoci ohrozeným bankám. Neúverová pomoc centrálnej banky. Situácia v Českom bankovom systéme od roku 1990.