Anatomie a patologie českého bankovního sektoru - Půlpánová, S.
Etapy vývoja českého bankového systému a bankovej krízy. Politicko-ekonomické zmeny v roku 1990. Banková legislatíva. Menové politika centrálnej banky. Komerčné banky.