Corporate governance a transparentnost účetnictví - Marek, Petr
Obsahové vymedzenie pojmu corporate governance. Vzostup a pád spoločnosti Enron. Problémy s americkým účtovníctvom. IFRS / IAS verzus US GAAP. Zákonná úprava účtovníctva a auditorskej činnosti. Situácia v oblasti auditu v Českej republike.