Sekuritizácia aktív finančných subjektov a bánk ako nový spôsob získavania zdrojov na finančných trhoch - Horvátová, Eva, 1958-
Podstata procesu sekuritizácie. Význam, pozitíva a riziká sekuritizácie. Riziká vyplývajúce zo sekuritizácie aktív komerčných bánk. Reštrukturalizácia bankového sektora v podmienkach SR a využitie postupov sekuritizácie.