East Germany, Central Europe, and the risk of real convergence overshooting - Rother, Philipp C.
Vývoj vo východnom Nemecku po zjednotení a priority hospodárskej politiky. Stagnácia po roku 1995. Reálna hospodárska konvergencia v strednej Európe. Reálna konvergencia v prístupovom procese do Európskej únie.