Levi Strauss - král pevných kalhot - Brož, Ivan
Stručná životopisná charakteristika Levi Straussa. Jeho obchodné začiatky a úspešné marketingové aktivity. Patent Levi Straussa a výroba džínsových nohavíc. Aktivity v obchodných a spoločenských organizáciách. Spoločnosť Levi Strauss & Co. a súčasnosť.