Komplexný pohľad na konkurenčnú výhodu - Juriková, Benita, 1973-
Formálne a systémové podmienky vzniku konkurenčnej výhody. Vecná štruktúra konkurenčnej výhody. Stupňovanie konkurenčnej výhody. Cieľ, objekt a metódy prieskumu. Výsledky prieskumu a diskusia.